Tatoeage verwijderen

Laserbehandeling is een veilige en doeltreffende methode om tatoeages te verwijderen.


Spijt van uw tattoo?

Wilt u graag van uw tatoeage af? Dat kan met onze pigmentlaser.

Een tatoeage waarmee u niet blij meer bent kan aardig in de weg zitten. Zeker als uw tattoo op een zichtbare plek is gezet, zoals uw onderarm, hals of enkel. Met kleding kunnen de meeste tattoos wel bedekt worden. U kunt uw tatoeage ook met make up camoufleren. Maar soms verandert uw situatie. En wilt u uw tatoeage liever definitief laten verwijderen. Dankzij behandeling met de pigmentlaser kunnen de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland u van uw tattoo af helpen.

Hoe werkt de pigmentlaser?

Laserbehandeling is een veilige en doeltreffende methode om tatoeages te verwijderen. Bij het zetten van een tatoeage worden er met fijne naaldjes kleurstoffen ofwel pigmenten in de huid gebracht. Onze laser verwarmt selectief de kleurstoffen van uw tatoeage. Het pigment valt in kleine deeltjes uiteen. Uw lichaam ruimt deze pigmentdeeltjes vervolgens vanzelf op.

Is de pigmentlaser voor mij geschikt?

Huidcentrum EMC Gooi en Eemland beschikt over een PiQo laser waarmee verschillende pigmenten in de huid effectief verwijderd kunnen worden.

Bijvoorbeeld bij:

  • tatoeages in diverse kleuren
  • tatoeages die u wilt laten vervagen, als u er een cover-up tattoo overheen wilt laten zetten
  • tatoeage puntjes die gezet zijn als markering voor radiotherapie
  • straatvuil dat na een val of ongeluk in uw huid is achtergebleven

Onze laser is geschikt om:

  • tatoeages op het lichaam, gezicht en hals te verwijderen.
  • lichte en licht getinte huid veilig en effectief te behandelen.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Uw tatoeage wordt na elke laserbehandeling lichter en minder opvallend. Een professionele tattoo heeft over het algemeen meer behandelingen nodig dan een tatoeage die gezet is door een amateur.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het uiteindelijke resultaat hangt af van verschillende factoren. Zoals de kleur van de pigmenten, de inktsoort die is gebruikt en hoe diep in de huid de tattoo is gezet. In de meeste gevallen verdwijnt de tatoeage helemaal. Soms blijft er een vaag restant over. Dit wordt door de meeste mensen niet meer als storend ervaren.

Tattoo verwijderen Hilversum

Voor het verwijderen van uw tatoeage met de pigmentlaser kunt u terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in Tergooi MC in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met de secretaresse

2

Consult

bespreek uw klachten met de huidtherapeut

3


Behandeling

door de huidtherapeut en/of dermatoloog

4


Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat