Huidoneffenheden

Ergert u zich aan plekjes of bultjes die in de loop van de jaren spontaan ontstaan? Ontsierende wratjes in uw gezicht of op uw lichaam? Laat ze eenvoudig en snel door ons verwijderen.


Ergert u zich aan plekjes of bultjes op uw huid die in de loop van de jaren spontaan ontstaan? Ontsierende wratjes in uw gezicht of op uw lichaam? Laat ze eenvoudig en snel door ons verwijderen.

Bij het ouder worden kunnen ontsierende wratjes, huidaanhangsels en andere huidoneffenheden ongevraagd tevoorschijn komen. De ervaren dermatologen en huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland kunnen u hiervan snel verlossen. Al na 1 behandeling kunnen de storende plekjes geheel verdwenen zijn. Een mooie en gladde huid is het resultaat.

Hoe worden huidoneffenheden verwijderd?

Huidcentrum EMC Gooi en Eemland beschikt over verschillende methoden om allerlei huidoneffenheden mooi te verwijderen.

  • Curetteren: Verheven plekjes kunnen met een scherpe lepel worden weg geschraapt. Dit wordt vooral bij ouderdomsplekken gedaan. Na de behandeling heeft u een schaafwondje dat zonder litteken geneest.
  • Afknippen: Steelwratjes, ofwel fibromen of skintags, worden met een zeer scherp, steriel schaartje zo dicht mogelijk op de huid afgeknipt. Er blijft een oppervlakkig huidwondje achter dat snel geneest.
  • Elektrocoagulatie: Met een stroom geleidende elektrode wordt de huidoneffenheid verhit waardoor deze verschrompelt. Daarna kan de verschrompelde huid eenvoudig worden weg geschraapt.
  • CO2 laser: Met deze laser wordt de huidoneffenheid laag voor laag verhit en verwijderd.

Is de behandeling voor mij geschikt?

Bij ons huidcentrum kunt u verschillende goedaardige oneffenheden snel, mooi en eenvoudig laten verwijderen.

Bijvoorbeeld bij:

  • verrucae seborrhoicae: ouderdomsplekken
  • fibromen: steelwratjes
  • milia: gerstekorrels
  • dermale naevi: verheven moedervlekken

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de hoeveelheid oneffenheden die u wilt laten verwijderen. We verwijderen zoveel plekjes als mogelijk en verantwoord is 1 sessie, zodat u snel weer een gladde huid heeft. Heeft u een groot aantal oneffenheden op uw huid? Dan kan het zijn dat er meerdere behandelsessies nodig zijn.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De meeste huidoneffenheden kunnen we volledig verwijderen. Uw huid voelt weer glad en krijgt weer een frisse uitstraling. Oneffenheden die verwijderd zijn komen in de meeste gevallen niet meer terug. Door aanleg en huidveroudering kunnen er wel weer nieuwe plekjes ontstaan. De behandeling kan dan worden herhaald.

Verwijderen huidoneffenheden Hilversum

Voor het laten verwijderen van verschillende goedaardige huidoneffenheden kunt u terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in Tergooi MC in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met de secretaresse

2

Consult

bespreek uw klachten met de huidtherapeut

3


Behandeling

door de huidtherapeut en/of dermatoloog

4


Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat