Huidoneffenheden

Erger je je aan plekjes of bultjes die in de loop van de jaren spontaan ontstaan? Ontsierende wratjes in je gezicht of op je lichaam? Laat ze eenvoudig en snel door ons verwijderen.


Erger je je aan plekjes of bultjes op je huid die in de loop van de jaren spontaan ontstaan? Ontsierende wratjes in je gezicht of op je lichaam? Laat ze eenvoudig en snel door ons verwijderen.

Bij het ouder worden kunnen ontsierende wratjes, huidaanhangsels en andere huidoneffenheden ongevraagd tevoorschijn komen. De ervaren dermatologen en huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland kunnen je hiervan snel verlossen. Al na 1 behandeling kunnen de storende plekjes geheel verdwenen zijn. Een mooie en gladde huid is het resultaat.

Hoe worden huidoneffenheden verwijderd?

Huidcentrum EMC Gooi en Eemland beschikt over verschillende methoden om allerlei huidoneffenheden mooi te verwijderen.

  • Curetteren: Verheven plekjes kunnen met een scherpe lepel worden weg geschraapt. Dit wordt vooral bij ouderdomswratten gedaan. Na de behandeling heb je een schaafwondje dat zonder litteken geneest.
  • Afknippen: Steelwratjes, ofwel fibromen of skintags, worden met een zeer scherp, steriel schaartje zo dicht mogelijk op de huid afgeknipt. Er blijft een oppervlakkig huidwondje achter dat snel geneest.
  • Elektrocoagulatie: Met een stroom geleidende elektrode wordt de huidoneffenheid verhit waardoor deze verschrompelt. Daarna kan de verschrompelde huid eenvoudig worden weg geschraapt.
  • CO2 laser: Met deze laser wordt de huidoneffenheid laag voor laag verhit en verwijderd.

Is de behandeling voor mij geschikt?

Bij ons huidcentrum kan je verschillende goedaardige oneffenheden snel, mooi en eenvoudig laten verwijderen. Bijvoorbeeld:

  • verrucae seborrhoicae: ouderdomswratten
  • fibromen: steelwratten
  • milia: gerstekorrels
  • dermale naevi: verheven moedervlekken
  • rhinophyma: bloemkoolneus

Wil je weten wat voor jou mogelijk is?

Maak een afspraak voor een gratis consult (link) bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. Je krijgt van ons een behandelplan op maat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de hoeveelheid oneffenheden die je wil laten verwijderen. We verwijderen zoveel plekjes als mogelijk en verantwoord is 1 sessie, zodat je snel weer een gladde huid hebt. Heb je een groot aantal oneffenheden op je huid? Dan kan het zijn dat er meerdere behandelsessies nodig zijn.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De meeste huidoneffenheden kunnen we volledig verwijderen. Je huid voelt weer glad en krijgt weer een frisse uitstraling. Oneffenheden die verwijderd zijn komen in de meeste gevallen niet meer terug. Door aanleg en huidveroudering kunnen er wel weer nieuwe plekjes ontstaan. De behandeling kan dan worden herhaald.

Wordt de behandeling vergoed?

Deze behandelingen worden mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. We raden je aan om dit vooraf bij je zorgverzekeraar na te vragen. De dermatologen van EMC Gooi en Eemland zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (NVDV). Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Verwijderen huidoneffenheden Hilversum

Voor het laten verwijderen van verschillende goedaardige huidoneffenheden kan je terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in ziekenhuis Tergooi in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met medisch specialist

2

Gratis intake

bespreek uw klachten met huidtherapeut

3

Behandeling

door huidtherapeut en/of dermatoloog

4

Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat