Permanente make up wenkbrauwen

Wil je graag vollere wenkbrauwen? Permanente make up volgens de hairstroke methode zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.


Wil je graag vollere wenkbrauwen?

Permanente make up volgens de hairstroke methode zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Heb je geen of weinig wenkbrauw haren? Ontbreekt er een deel van je wenkbrauw of loopt er een litteken doorheen? Natuurlijk kan je dagelijks zelf je wenkbrauwen met een potlood of poeder bijtekenen. Maar wat als je gaat zwemmen? Of gewoon liever een langdurige oplossing wil? Met permanente make up (PMU) kunnen de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland je wenkbrauwen weer blijvend mooi in vorm brengen.

Hoe werkt permanente make up?

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Mooi gevormde wenkbrauwen kunnen je jaren jonger laten lijken. Met permanente make up (PMU) zien je wenkbrauwen er altijd mooi en verzorgd uit. De techniek van PMU is vergelijkbaar met die van het aanbrengen van een tatoeage. Met fijne naaldjes worden er kleurstoffen in de huid getatoeëerd, daar waar de haren ontbreken. Bij huidcentrum EMC Gooi en Eemland gebruiken we hiervoor de hairstroke methode. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Is permanente make up voor mij geschikt?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je je wenkbrauwen wil laten tatoeëren. Bijvoorbeeld bij:

  • weinig wenkbrauwharen van nature
  • weinig definitie van de wenkbrauwen door een lichte haarkleur
  • dunne wenkbrauwen door veelvuldig epileren
  • haaruitval na chemotherapie
  • alopecia / kaalheid
  • een litteken in de wenkbrauw
  • aanpassen van een bestaande wenkbrauw tatoeage

Wil je weten wat voor jou mogelijk is?

Maak een afspraak voor een gratis consult(link) bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. Je krijgt van ons een behandelplan op maat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De wenkbrauw tatoeage wordt meestal in 2 à 3 sessies opgebouwd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Bij de 1e afspraak wordt er een kleurentest gedaan. De huidtherapeut tatoeëert een kleine hoeveelheid kleurstof in je huid. Als de kleur naar wens is worden de wenkbrauwen bij de 2e afspraak getatoeëerd met de hairstroke methode. Vooraf bepaal je samen met de huidtherapeut de gewenste vorm. Tijdens de 3e afspraak beoordeel je samen met de huidtherapeut het resultaat. Soms is het nodig nog wat meer pigment toe te voegen. Zo nodig kan de kleur en de vorm van de tatoeage nog iets worden aangepast.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De hairstroke techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het lijkt alsof er echte haartjes zijn. Je wenkbrauwen zien er elke dag mooi en verzorgd uit. Je hoeft er zelf niets meer aan te doen. Een gewone tatoeage blijft permanent zitten. Bij PMU gaat het om een semi permanente tatoeage. Bij EMC Gooi en Eemland gebruiken we pigmenten die in de loop van de jaren geleidelijk verdwijnen. Deze pigmenten zijn veilig en geven een natuurlijk resultaat. Hoe snel de pigmenten vervagen verschilt per persoon. Gemiddeld blijft PMU 2 à 3 jaar goed zichtbaar. De wenkbrauwen kunnen daarna meestal in 1 sessie weer worden bijgekleurd.

Wordt de behandeling vergoed?

Deze behandelingen worden mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. We raden je aan om dit vooraf bij je zorgverzekeraar na te vragen. De dermatologen van EMC Gooi en Eemland zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (NVDV). Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Permanente make up wenkbrauwen Hilversum

Voor het laten tatoeëren van je wenkbrauwen met de hairstroke techniek kan je terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in ziekenhuis Tergooi in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met medisch specialist

2

Gratis intake

bespreek uw klachten met huidtherapeut

3

Behandeling

door huidtherapeut en/of dermatoloog

4

Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat