Permanente make up wenkbrauwen en eyeliner

Wilt u graag vollere wenkbrauwen of eyeliner? Permanente make up van wenkbrauwen volgens de hairstroke methode zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.


Wilt u graag vollere wenkbrauwen?

Permanente make up volgens de hairstroke methode zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haren? Ontbreekt er een deel van uw wenkbrauw of loopt er een litteken doorheen? Natuurlijk kunt u dagelijks zelf uw wenkbrauwen met een potlood of poeder bijtekenen. Maar wat als u gaat zwemmen? Of gewoon liever een langdurige oplossing wilt? Met permanente make up (PMU) kunnen de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland uw wenkbrauwen weer blijvend mooi in vorm brengen.

Hoe werkt permanente make up?

Uw wenkbrauwen zijn heel bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Mooi gevormde wenkbrauwen kunnen u jaren jonger laten lijken. Met permanente make up (PMU) zien uw wenkbrauwen er altijd mooi en verzorgd uit. De techniek van PMU is vergelijkbaar met die van het aanbrengen van een tatoeage. Met fijne naaldjes worden er kleurstoffen in de huid getatoeëerd, daar waar de haren ontbreken. Bij huidcentrum EMC Gooi en Eemland gebruiken we hiervoor de hairstroke methode. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Is permanente make up voor mij geschikt?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u uw wenkbrauwen wilt laten tatoeëren.

Bijvoorbeeld bij:

  • weinig wenkbrauwharen van nature
  • weinig definitie van de wenkbrauwen door een lichte haarkleur
  • dunne wenkbrauwen door veelvuldig epileren
  • haaruitval na chemotherapie
  • alopecia / kaalheid
  • een litteken in de wenkbrauw
  • aanpassen van een bestaande wenkbrauw tatoeage

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De wenkbrauw tatoeage wordt meestal in 2 à 3 sessies opgebouwd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Bij de 1e afspraak wordt er een kleurentest gedaan. De huidtherapeut tatoeëert een kleine hoeveelheid kleurstof in uw huid. Als de kleur naar wens is worden de wenkbrauwen bij de 2e afspraak getatoeëerd met de hairstroke methode. Vooraf bepaalt u samen met de huidtherapeut de gewenste vorm. Tijdens de 3e afspraak beoordeelt u samen met de huidtherapeut het resultaat. Soms is het nodig nog wat meer pigment toe te voegen. Zo nodig kan de kleur en de vorm van de tatoeage nog iets worden aangepast.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De hairstroke techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het lijkt alsof er echte haartjes zijn. Uw wenkbrauwen zien er elke dag mooi en verzorgd uit. U hoeft er zelf niets meer aan te doen. Een gewone tatoeage blijft permanent zitten. Bij PMU gaat het om een semi permanente tatoeage. Bij EMC Gooi en Eemland gebruiken we pigmenten die in de loop van de jaren geleidelijk verdwijnen. Deze pigmenten zijn veilig en geven een natuurlijk resultaat. Hoe snel de pigmenten vervagen verschilt per persoon. Gemiddeld blijft PMU 2 à 3 jaar goed zichtbaar. De wenkbrauwen kunnen daarna meestal in 1 sessie weer worden bijgekleurd.

Permanente make up wenkbrauwen Hilversum

Voor het laten tatoeëren van uw wenkbrauwen met de hairstroke techniek kunt u terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in Tergooi MC in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met de secretaresse

2

Consult

bespreek uw klachten met de huidtherapeut

3


Behandeling

door de huidtherapeut en/of dermatoloog

4


Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat