Contact opnemen

Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Maak een afspraak voor een gratis consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.


Vraag direct een eerste consult aan

Informatie i.v.m. Corona

Beste allemaal,

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en cliënten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom heeft het EMC Gooi en Eemland besloten dat het niet langer verantwoord is om geopend te blijven. Wij sluiten voorlopig onze deuren tot 1 mei. Afspraken die gepland staan tot 1 mei worden verzet. U wordt persoonlijk benaderd voor het verzetten van de afspraak.

Uiteraard blijven wij per mail en telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en het maken van afspraken: info@emchilversum.nl of 088 753 14 40

Wij danken u voor uw begrip en flexibiliteit en hopen u na 1 mei in goede gezondheid te verwelkomen.

Vriendelijke groet, het team EMC


Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

U kunt zelf ook bellen naar 088 753 14 40. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur.

Adresgegevens

EMC Gooi en Eemland

Tergooi Hilversum, poli 11
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ Hilversum
E info@emchilversum.nl
T 088 753 14 40

Tergooi is beschikbaar als achterwacht van het EMC. Dit houdt in dat de cliënten van het EMC buiten de openingstijden van het EMC terecht kunnen op de SEH van Tergooi.

Ingeval er een gerede kans is dat een cliënt buiten de openingstijden van het EMC zorg behoeft en – de behandelde arts – het EMC is niet in staat deze zorg te bieden, wordt deze cliënt aangemeld op de SEH van Tergooi.

Advies nodig?

Maak een afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeuten. U kunt ook uw vraag mailen, eventueel met een foto van de huidaandoening, zodat we u nog beter kunnen helpen!

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van onze acties, producten en behandelingen!