Contact opnemen

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.


Vraag direct een eerste consult aan

Informatie Corona

Het EMC Gooi en Eemland neemt de veiligheid van onze medewerkers en u als cliënt zeer serieus daarom treffen wij alle benodigde maatregelen om u veilig te ontvangen. Wij begrijpen dat een bezoek aan het EMC in deze tijd spannend kan zijn daarom informeren wij u graag over de getroffen maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees hier onze maatregelen

 


Afsluiting Oosterengweg Hilversum

Door een omleiding in de buurt van Tergooi kan uw reistijd mogelijk langer duren dan verwacht.  Meer informatie

 


Consult aanvragen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

U kunt zelf ook bellen naar 088 753 14 40. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

  Adresgegevens

  EMC Gooi en Eemland

  Tergooi Hilversum, poli 11
  Van Riebeeckweg 212
  1213 XZ Hilversum
  E info@emchilversum.nl
  T 088 753 14 40

  Tergooi is beschikbaar als achterwacht van het EMC. Dit houdt in dat de cliënten van het EMC buiten de openingstijden van het EMC terecht kunnen op de SEH van Tergooi MC.

  Ingeval er een gerede kans is dat een cliënt buiten de openingstijden van het EMC zorg behoeft en – de behandelde arts – het EMC is niet in staat deze zorg te bieden, wordt deze cliënt aangemeld op de SEH van Tergooi MC.

  Advies nodig?

  Maak een afspraak voor een consult bij onze huidtherapeuten. U kunt ook uw vraag mailen, eventueel met een foto van de huidaandoening, zodat we u nog beter kunnen helpen!

  Volg ons

  Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van onze acties, producten en behandelingen!