Camouflage

Door verschillende oorzaken kan uw huid kleurverschillen vertonen.


Opvallende littekens of kleurverschillen van de huid? Camouflage kan de oplossing zijn.

Uw huid kan door verschillende oorzaken kleurverschillen vertonen. U heeft misschien last van acne waardoor uw huid onrustig is en rode vlekjes vertoont, u heeft last van tijdelijke roodheid na een laser behandeling of u heeft littekens die niet op een ander manier te behandelen zijn.
Dankzij de professionele camouflage producten die worden toegepast door de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland zijn allerlei kleurverschillen goed te camoufleren. Uw huid ziet er op eenvoudige wijze weer egaal uit.

Hoe werkt camouflage?

Een mooi camouflageproduct in de juiste kleur zorgt ervoor dat kleurverschillen en oneffenheden van de huid tijdelijk minder zichtbaar zijn. De camouflage crème is er in veel kleuren, is hypoallergeen en heeft een SPF 30 als zonbescherming.

Samen met de huidtherapeut bepaalt u welke kleur het best bij uw huid past zodat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uit zal zien. U leert technieken om het product aan te brengen en weer te verwijderen. Hierdoor kunt u uw huid op ieder gewenst moment op de juiste manier camoufleren.

Is camouflage voor mij geschikt?

Camouflage kan bij allerlei huidproblemen worden toegepast.

Bijvoorbeeld bij:

Bij huidcentrum EMC Gooi en Eemland maken we gebruik van de camouflageproducten van Lycogel:

  • geschikt voor alle huidtypen
  • licht tot zeer dekkend
  • langdurige dekking
  • verkrijgbaar in 12 kleuren
  • bevat zonbescherming SPF30
  • verzorgend en hydraterend
  • ondersteunt het herstel van de huid

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meestal is 1 behandeling voldoende om de juiste kleur te bepalen en de aanbreng techniek te leren. U kunt de producten, mits op voorraad, direct meenemen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De camouflage producten van Lycogel zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen met verschillende technieken worden aangebracht van licht tot zeer dekkend. Daardoor is er altijd een product dat bij uw huid past en uw huidaandoening goed kan camoufleren. U brengt de camouflage eenvoudig zelf aan en aan het eind van de dag verwijdert u het product weer van de huid. U kunt de camouflageproducten zo vaak gebruiken als u wilt. Dat kan dagelijks zijn, of alleen voor speciale gelegenheden.

Wordt de behandeling vergoed?

Deze behandelingen worden mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. We raden u aan om dit vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen. De dermatologen van EMC Gooi en Eemland zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (NVDV). Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Camouflage Hilversum

Voor camouflage bij diverse huidproblemen kunt u terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in Tergooi MC in Hilversum.

Meer weten?

Maak direct een afspraak voor een consult bij de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met de secretaresse

2

Consult

bespreek uw klachten met de huidtherapeut

3


Behandeling

door de huidtherapeut en/of dermatoloog

4


Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat