Werkwijze

Bij de meeste behandelingen volgt onderstaand stappenplan


Toelichting van onze werkwijze

Een huidaandoening is vervelend. Zeker in uw gezicht of op een andere zichtbare plek. Het EMC heeft alle kennis, techniek en medische zorg in huis om uiteenlopende huidklachten te verhelpen. Bij veel behandelingen maken we gebruik van de nieuwste, geavanceerde lasers. Laserlicht is zeer geschikt om diverse huidproblemen effectief te behandelen. Bij de meeste behandelingen volgt onderstaand stappenplan:

1. Telefonisch contact

Heeft u interesse in één van onze behandelingen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens het telefonisch contact zullen alvast uw klachten en wensen worden doorgenomen, zodat er voor een zo goed mogelijke afstemming tussen u en ons kan worden gezorgd.

Contact: bel 088 753 14 40
(ma – vr van 8.30 tot 17.00 uur)

2. Eerste consult

Tijdens het eerste consult bespreekt u uw klachten met één van de huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland en wordt er aansluitend samen met u naar de behandelmogelijkheden gekeken. Tijdens het consult zullen wensen, verwachtingen en risico’s uitgebreid aan de orde komen, waarna de huidtherapeut u een advies op maat zal geven.

3. Behandeling

Na het eerste consult kan er worden overgegaan tot behandeling door één van onze huidtherapeuten. In sommige gevallen is de betrokkenheid van een dermatoloog echter wenselijk. In deze gevallen volgt er een consult met één van onze dermatologen en één van onze huidtherapeuten. Tijdens dit consult wordt er samen met u een behandelplan opgesteld, waarna zal kunnen worden overgegaan tot behandeling. Zowel onze huidtherapeuten als dermatologen werken conform de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen.

4. Controle

Na de behandeling zal er een afspraak voor controle met u worden gemaakt. Tijdens deze controle zal uw behandelaar het herstel en het behaalde resultaat met u bespreken. Ook buiten de controle om kunt u natuurlijk altijd telefonisch bij ons terecht.