Pigmentvlekken

Bruine vlekken op uw huid? Onze pigmentlaser verwijdert deze snel en eenvoudig.


Pigmentvlekken

Pigmentvlekken in uw gezicht, hals, decolleté of op uw handruggen zorgen ervoor dat u er ouder uitziet dan u zou willen.

U kunt de pigmentvlekken natuurlijk elke dag met make up camoufleren. Wilt u er liever echt vanaf? Dankzij de behandeling met de pigmentlaser door de ervaren dermatologen en huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland is dit heel simpel.

Hoe werkt de pigmentlaser?

Laserbehandeling is een veilige en doeltreffende methode om pigmentvlekken aan te pakken. Door blootstelling aan de zon en door het ouder worden kan het pigment in uw huid zich op sommige plekken gaan ophopen waardoor er donkere vlekken ontstaan. De laser verwarmt het overtollige pigment waardoor het in zeer kleine deeltjes uiteen valt. Deze pigmentdeeltjes worden vervolgens door uw lichaam opgeruimd.

Is de pigmentlaser voor mij geschikt?

Huidcentrum EMC Gooi en Eemland beschikt over een PiQo laser waarmee pigmentvlekken snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Onze laser is geschikt om:

  • pigmentvlekken in het gezicht, op de handen en op het lichaam te verwijderen.
  • lichte en licht getinte huid veilig en effectief te behandelen.

Tijdens het eerste consult kijken we wat uw huid nodig heeft. Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen over hoe u uw huid zelf op de juiste manier kunt verzorgen. Door het dagelijks gebruik van producten die zijn afgestemd op uw huid kan het resultaat van de behandeling langer behouden blijven.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?

Maak een afspraak voor een consult bij de ervaren huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland. U krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De pigmentvlekken zijn meestal al na 1 laserbehandeling verdwenen. Soms blijft er nog een klein restant in de huid achter. Na 6 weken kan eventueel overgebleven pigment met een 2e laserbehandeling verwijderd worden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De pigmentvlekken verdwijnen meestal volledig. Uw huid krijgt weer een frisse uitstraling. Uw lichaam heeft enige tijd nodig om de pigmentdeeltjes op te ruimen. Dit kan ongeveer 6 weken duren. Het pigment dat verwijderd is komt niet meer terug. Door aanleg, zonblootstelling en huidveroudering kan er wel weer nieuw pigment ontstaan. De laserbehandeling kan dan worden herhaald.

Pigment verwijderen Hilversum

Voor het eenvoudig verwijderen van pigmentvlekken met de pigmentlaser kunt u terecht bij EMC Gooi en Eemland. Ons huidcentrum is gevestigd in Tergooi MC in Hilversum.

Meer weten?

Maak hier een afspraak voor een consult bij de huidtherapeut van EMC Gooi en Eemland.Werkwijze

1

Telefonisch contact

met de secretaresse

2

Consult

bespreek uw klachten met de huidtherapeut

3


Behandeling

door de huidtherapeut en/of dermatoloog

4


Controle

gesprek ter controle en behaalde resultaat