Wij zijn verhuisd

22 mei 2023

U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie in Tergooi MC Clinics aan de Laan van Tergooi 8 in Hilversum. We zijn trots op onze nieuwe locatie waar huidtherapeuten en dermatologen samen kwalitatief hoogwaardige (laser)behandelingen op het grensvlak tussen esthetische en medische zorg aanbieden en behandelingen voor een verouderende huid. Dit alles binnen de veilige muren van Tergooi MC Clinics. 

Specialistische (poliklinische) topzorg in het Gooi 

Tergooi MC biedt in het gebouw Tergooi MC Clinics een breed scala aan zorg, van poliklinische consulten tot aan diagnostische onderzoeken. Tergooi MC Clinics bevindt zich in een apart gebouw, naast het hoofdgebouw en direct tegenover de parkeergarage.

Gevestigd zijn er de poliklinische zorg van de specialismen dermatologie (inclusief Spatadercentrum), plastische chirurgie (en Hand- en Polscentrum), kaakchirurgie, KNO, medische psychologie, psychiatrie en oogheelkunde, de Diagnosestudio, het Esthetisch Medisch Centrum.

Waar kunt u ons vinden?

Ons adres is Tergooi MC Clinics aan de Laan van Tergooi 8 1212 VG te Hilversum, wachtruimte 4.

 

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage, deze ligt op 50 meter loopafstand van Tergooi MC Clinics en is bereikbaar via de Soestdijkerstraatweg in Hilversum. Het adres van de parkeergarage is Laan van Tergooi 2, 1212 VG Hilversum. De eerste 20 minuten kunt u gratis parkeren. U betaalt 2 euro voor het eerste uur, daarna 1 euro voor elke 30 minuten. Het maximum is 8,00 euro per dag. U kunt betalen bij de betaalautomaat in de parkeergarage of met uw pas bij het uitrijden. Er zijn laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s. En er zijn speciale invaliden parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Bereikbaarheid met het OV

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Check de app 9292 hoe u het beste kunt reizen.

Halen en brengen

Voor het ziekenhuis is nabij de ingang een parkeerplaats waar u mensen kunt halen of afzetten.

Zie onderstaand kaartje.