Mw. S. Wissels - Huidtherapeut

Profielfoto Sanne


Voornaam: Sanne

Sinds 2018 ben ik werkzaam als huidtherapeut binnen de wondere wereld van de huidtherapie. Ik heb enkele jaren ervaring opgedaan binnen de cosmetische branche. Naast huidtherapeut ben ik ook werkzaam als wondverpleegkundige waarbij ik regelmatig te maken heb met wonden ten gevolge van een ongeluk, brand of met een oncologische oorzaak. Nadien is er soms sprake van een ontsierend, maar ook pijnlijk of beweging beperkend litteken. Deze littekens kunnen we als huidtherapeut behandelen met (o.a.) lasertherapie waardoor ze minder opvallend, minder pijnlijk en soepeler worden.

Ik vind het belangrijk om cliënten goed te kunnen ondersteunen gedurende hun weg naar huidverbetering. Eerlijke voorlichting, heldere begeleiding maar soms ook acceptatie zijn daar onderdeel van.

Ik sta voor een natuurlijk en realistisch resultaat en bovenal op maat voor uw wensen en huid. Bent u op zoek naar een structurele aanpak voor huidverbetering, dan zal dit een langer traject zijn waarbij u kunt reken op mijn behandelplan op maat, product- en onderhoudsadvies voor de toekomst. Ik ben groot voorstander van het combineren van diverse technieken om de huid op verschillende facetten te triggeren tot verbetering.

Ook voor dat ene ontsierende vlekje of spijt van een tattoo bent u bij het EMC aan het juiste adres.

De multidisciplinaire aanpak en de legio behandelmogelijkheden, mogelijk gemaakt door de geavanceerde apparatuur, maken dat wij als huidtherapeuten een efficiënte aanpak kunnen bieden voor uw huidprobleem.